Blizza.blogg.se

Sista dagen i Ao nang

Kategori: Under resa

Gokväll! Eller ja, iallafall här hos oss.

Dagen har varit lugn, vi har legat och solat vid poolen, badat och ätit lite lunch. Skönt skönt skönt! Min bränna känns mycket bättre idag faktiskt, har verkligen smort mig mycket och endast solat framsidan. Samt att jag och mamma var på aloe vera massage igår igen, det hjälper mycket 🙏🏽

Ikväll åkte vi till ön vi va på häromdan, Railey beach. Vi åt middag, kollade på den fina fina fina solnedgången och kollade lite i affärer. Vi va ju inte där på kvällen senast, så det var härligt att uppleva hur lugnt och tyst det var när alla strandgäster hade åkt, sjuk skillnad blev det! 

Nu är vi hemma på hotellet igen och ska börja packa ihop våra saker för imorgon åker vi ifrån Ao nang vidare till Phi Phi Islands. Där ska vi vara i 4 dagar, sedan ska vi åka vidare igen. 
Ao nang är jättemysigt, mycket människor, restauranger och ett högt tempo. Men det är inget vi skulle vilja vara på i 2 veckor, 5 dagar var verkligen helt perfekt! För det är som sagt en väldigt härlig stad/by.
Phi Phi Islands blir säkert hur bra som helst också, ska bli kul att komma dit. 

Juste, glömde att skriva det här igår. Men när vi va på Chicken Island igår så hade vi gått bort en bit på ön för att kolla in snorklingen lite längre bort, när vi va påväg tillbaka till våra saker på stranden så kom det 2 vilda apor gående på stranden haha! De gick upp till en familjs solfilt och började dricka deras vatten & typ rota i deras väskor lol😹
Coolt att se ju haha 🐒🐒

Nu är det dags för mig att packa. Hoppas ni alla där hemma mår bra & överlever snön!

(null)

(null)

Dagens solnedgång från Railey


(null)

(null)

(null)


Från gårdagens Chicken Island!

(null)

Vår söta lilla svensktalande gubbe på hotellet haha <333
Kommentera inlägget här: